Канадският актьор Райън Рейнолдс е сериозен в намерението си да

...
Канадският актьор Райън Рейнолдс е сериозен в намерението си да
Коментари Харесай

Актьорът Райън Рейнолдс се срещна с комисаря на НХЛ заради намерението си да купи Отава Сенатърс

Канадският артист Райън Рейнолдс е сериозен в желанието си да стане съсобственик на тима на Отава Сенатърс. Това заяви комисарят на Националната хокейна лига Гари Бетман по време на срещата на управителния съвет на лигата. Бетман разкри, че е провел среща с Рейнолдс и двамата са разискали бъдещето на Сенатърс.

" Райън Рейнолдс ме впечатли ужасно доста. Ако намерим метод, по който той да стане част от тази договорка, мисля, че това ще бъде отлично освен за Отава, а и за цялата лига ", съобщи Бетман.

Предишният притежател на клуба Юджийн Мелник умря през март тази година и новите му собственички оказаха дъщерите му Анна и Оливия Мелник, които са на 23 и 20 години. Двете нямат желание да не престават да устоят " сенаторите " и през ноември оповестиха, че продават франчайза. Едно от главните условия при подписване на договорка ще бъде отборът да остане в Отава, което затруднява процеса по продажба.

Рейнолдс, който е родом от Ванкувър, сподели през ноември, че се интересува от закупуването на клуба, а ден по-късно се появи и на един от мачовете на " сенаторите ".

" Опитвам се да купя клуба. Това обаче е прекомерно скъпо наслаждение, тъй че се нуждая от сътрудници с дълбоки джобове ", сподели тогава Рейнолдс.

Наскоро артистът стана съсобственик във футболния клуб Рексъм, който играе в петото равнище на Англия. Партньор на Рейнолдс в тази договорка е артистът Роб Макелхени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР