Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1

...
Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1
Коментари Харесай

Най-желаните сексуални фантазии на хората

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване измежду 1 520 души по отношение на половите им мечти. До момента сходни проучвания са провеждани единствено и само измежду студенти от университетите. Новото изследване обгръща доста по-голям размер от хора и разрешава събирането на повече данни.

Допитването е извършено в интернет. В него присъединяване са взели 800 мъже и 720 дами на възраст към 30 години. От тях 85% са декларирали, че са хетеросексуални, 3.6% са се определили като хомосексуални, а останалите са отказали да отговорят на този въпрос.

Във въпросника са посочени общо 55 изказвания, посредством които да се откри честотата, природата и същността на половите мечти на обекта. Запитаните имали опция да отговорят на всяко едно от изказванията по скалата от едно до седем, като едно значи, че отхвърлят изцяло изказванието, а седем – че са изцяло съгласни.

След като дали отговор на въпросите, участниците трябвало да опишат половите си мечти в елементи, в случай че те не са посочени в листата.

Анализът на данните демонстрират, че мъжките полови мечти са доста по-разнообразни от женските. Силният пол също по този начин съумява да опише желанията си доста по-живо и детайлно. Те са и по-амбицирани да осъществят тези си стремежи.

И двата пола имат идентична пристрастеност към груповия секс. В този случай мъжете съвсем всякога означават, че те желаят да играят дейната роля.

Оказва се, че най-честата фикция на мъжете е тази за орален секс на нетипично място, до момента в който дамите мечтаят да вършат секс на тъкмо несъмнено от тях място. Много повече от дамите са и мъжете, които са показали, че мечтаят да бъдат интимни с изцяло непозната.

Изключително висок % е този на мъжете, които фантазират за това да гледат по какъв начин партньорката им реализира полов контакт с различен мъж. Приблизително същият % мъже фантазират за анален секс и секс с две дами.

В листата анализатори са присъединили и най-нетипичните полови мечти. Най-рядко срещаният култ е сексът с животни, написа "Флагман ". Като необикновени, само че въпреки всичко посочени от дребен % от запитаните, са "златният дъжд " (уриниране върху партньора), секс с проститутка/жиголо и корист с нетрезво лице. Най-често срещаните мечти пък са оралният секс и този на сантиментално място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР