Канадски турист отвори вратата на самолет на Тайландските авиолинии точно

...
Канадски турист отвори вратата на самолет на Тайландските авиолинии точно
Коментари Харесай

Турист отвори вратата на самолет миг преди излитане

Канадски екскурзиант отвори вратата на аероплан на Тайландските авиолинии тъкмо когато машината се готвеше да излети от летище Чианг Май за столицата Банкок, оповестиха тайландската телевизия и локалните управляващи, представени от Ройтерс.

" В самолета настана цялостна блъсканица ", написа Ананя Тиангтае, Facebook потребителка. " Ами в случай че бяхме на 30 000 м надморска височина? Какво щеше да стане тогава? "

Пътник отворил спешния излаз, което задействало надуваемата пързалка на самолета и той не могъл да излети, сподели шефът на летището в Чианг Май Ронакорн Чалермсаенякорн.

Самолетът се върнал на терминала и пасажерите слезли, след което техническите екипи създали инспекция, сподели той. Инцидентът попречил на още над 10 полета да излетят от летището.

След техническата инспекция самолетът получил позволение да излети. Няма потърпевши пасажери, нито членове на екипажа.

Пътникът по-късно беше показан в ареста на локален полицейски сектор на фрагменти на тайванската телевизия, по данни на която той е канадски екскурзиант.

" Той призна, че е отворил вратата, а повода била, че го преследвали хора. От държанието му проличава, че евентуално е халюционирал ", сподели пред тайландската телевизия юристът на нарушителя Джирават Ярнкятпакде.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР