Канадски шофьор на товарен миниван се прости с работата си,

...
Канадски шофьор на товарен миниван се прости с работата си,
Коментари Харесай

Шофьор беше уволнен, защото пръска хората

Канадски водач на товарен миниван се елементарни с работата си, откакто беше сниман по какъв начин преднамерено минава през локвите в дъждовно време, с цел да пръска хората на тротоарите. Видеото беше оповестено в локалните медии и това струваше работното място на мъжа, чието име не се оповестява.

 Шофоьор беше уволнен, тъй като пръска хората (ВИДЕО)

По информация на CBCNews, водачът даже се забавлявал с дейностите си. Те били снимани от различен автомобил, а видеото е изпратено на компанията Black&McDonald, за която работил мъжът. Нейните шефове въобще не се поколебали и го уволнили, като се извинили на потърпевшите от дейностите му.

Впрочем, сходни действия се санкционират сурово в доста страни по света. В Англия неотдавна 22-годишен юноша остана без брошура за 6 месеца и заплати 500 паунда санкция, откакто си разреши преднамерено да минава през локвите, с цел да пръска пешеходците.

Съдът в Колчестър реши, че дейностите на Самюел Лис са умишлени, защото той даже не е направил опит да спре или понижи скоростта преди локвата. В резултат младежът измокрил съществено група деца, излизащи от учебно заведение. Действията на Лис обаче били видяни от служител на реда, който станал главен очевидец на обвиняването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР