Канадската звезда в кеча - Челси Грийн, се оплака от

...
Канадската звезда в кеча - Челси Грийн, се оплака от
Коментари Харесай

Изхвърлиха секси кечистка от хотел, взели я за проститутка /снимки/

Канадската звезда в кеча - Челси Грийн, се оплака от преднамерено отношение на личния състав на огромен хотел в Бруклин, Ню Йорк.
33-годишната хала решила да се почерпи около присъединяване си в огромно събитие от веригата WWE, само че била помолена да напусне.
„ Една вечер се бориш и си на върха на страстите си, а на идната те изритват, тъй като не харесват облеклото ти. Виждат в теб продажница. Животът е занимателен “, оплака се Челси в обществените медии и разгласи, че кракът й повече няма да стъпи във въпросния хотел.
Нейният пост в Туитър небрежно събра 369 000 почитатели и стотици мнения. Още повече, че тя разгласява и тоалета си – къса дънкова пола, бяло бюстие, високи ботуши и палто. 
" Май става въпрос за злоба “, разяснява един от нейните почитатели в Инстаграм.
Канадката, чието същинско има е Челси Ан Кардона, е някогашен екипен първенец в кеча при дамите. Тя е професионален войник, а договорът й с WWE e от 2018-а. Именно в света на кеча тя среща огромната си обич - сътрудника Мат Кардона, с който подвига женитба за знамение и приказ точно на настъпването на 2022-а година в Лас Вегас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР