Канадската звезда Аврил Лавин разкри, че има желание да издаде

...
Канадската звезда Аврил Лавин разкри, че има желание да издаде
Коментари Харесай

Поп пънк иконатa Аврил Лавин пише готварска книга

Канадската звезда Аврил Лавин разкри, че има предпочитание да издаде готварска книга и коледен албум. Поп пънк иконата неотдавна се завърна към корените си в албума " Love Sux " през февруари и разгласи, че ще прави филм по най-големия си шлагер " Sk8er Boi ", заяви NOVA.

37-годишната музикантка, която е сгодена за сътрудника си рокаджия Мод Сън, разгласи, че има предпочитание да издаде книга с " гурме " предписания, да пусне линия гримове и даже да запише коледен албум.

В изявление за вестник The Guardian тя сподели: " Моята храна е нещо като гурме. Макар, че мога да върша всичко! Паста, сос, веган ястия, салати и супи ".

Изпълнителката на шлагера " Complicated " измина дълъг път, откогато беше уволнена от работа в магазин за пържени пилета.

Аврил признава, че е сюрреалистично, че нейният основополагащ дебютен албум, " Let Go " от 2002 година, е провокирал толкоз огромен отзив и я е катапултирал към славата, тъй като в него се споделя единствено за нейния " живот в дребния град и манията по скейтъри " като тийнейджърка.

Междувременно Аврил неотдавна разкри, че на драго сърце би работила с Тейлър Суифт, откакто изпълнителката на " Love Story " ѝ изпрати букет цветя за завръщането ѝ на сцената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР