Канадската тенисистка Бианка Андрееску е скъсала две връзки на левия

...
Канадската тенисистка Бианка Андрееску е скъсала две връзки на левия
Коментари Харесай

Андрееску е със скъсани две връзки на левия глезен

Канадската тенисистка Бианка Андрееску е скъсала две връзки на левия си гален на шампионата в Маями и не е несъмнено по кое време някогашната шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати ще се завърне на корта.

Световната номер 31 в ранглистата бе принудена да се отдръпна от мача си от четвъртия кръг на шампионата против рускинята Екатерина Александрова, като напусна корта в количка, викайки от болежка.

22-годишната канадка стигна до номер 4 в международната класация през 2019 година, само че по-късно се бори със серия от травми.

" Трудно е да се каже какъв брой дълго ще продължи възобновяване, само че можеше да бъде и доста по-лошо ", написа тенисистката в профила си в Туитър.

" Ще карам ден за ден и съм оптимист, че с вярната работа, възобновяване и подготовка ще се върна на корта скоро ", добави тя.

Андрееску се отдръпна и на полуфинала на Откритото състезание на Тайланд през февруари с травма на рамото. Тя към момента търси първата си купа от тази на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2019-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР