Канадската певица Шаная Туейн се извини за репликата си, че

...
Канадската певица Шаная Туейн се извини за репликата си, че
Коментари Харесай

Шаная Туейн се извини за подкрепата си към Доналд Тръмп

Канадската певица Шаная Туейн се извини за репликата си, че би гласувала за Доналд Тръмп на изборите през 2016 година, в случай че можеше.

Извинението е във връзка нейно изявление за английския в. " Гардиън ". Попитана за изборите в Съединени американски щати, тя споделя, че " бих гласувала за него (Тръмп - бел. ред.), тъй като, макар че държанието му беше обидно, той изглеждаше почтен. Какво желаят американците? Президентът им да е вежлив или да пази ползите им? ".

Либералите реагираха на изявлението на Туейн със комбинация от подбив и яд, а консерваторите приветстваха думите ѝ.

" Бих желала да се извиня на всеки, който съм обидила в скорошно изявление за " Гардиън ", обвързвано с американския президент. Въпросът ме хвана неподготвена. Като канадка, скърбя, че отговорих на този непредвиден въпрос, без да разясня по-подробно какво имам поради ", написа Туейн в Туитър, предизвикана от реакциите след изявлението.

Тя твърди, че е мощно настроена против всеки тип дискриминация и се надява, че това е видно от изборите, които е правила през живота си. Подчертава, че моралните ѝ убеждения нямат нищо общо с тези на президента. Допълва, че е желала да покаже, че прави оценка високо честността, която липсва у други политици.

„ Опитвах се да обясня, в отговор на въпроса за изборите, че лимитираното ми схващане беше, че президентът приказва като човек от народа, на който могат да разчитат, сякаш не е политик. Отговорът ми беше неумел, само че сигурно не би трябвало да се преглежда като образец за моите полезности и не значи, че го поддържам. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР