Канадската актриса от български произход Нина Добрев се прибра у

...
Канадската актриса от български произход Нина Добрев се прибра у
Коментари Харесай

Нина Добрев се прибра у нас за празниците!

Канадската актриса от български генезис Нина Добрев се прибра у нас малко преди коледните празници. Брюнетката по никакъв метод не оповестила за идването си в България в персоналните си обществени мрежи, само че риалити героят от „ Фермата “ Сами Хоссни я издаде.

Самият Сами не сдържа вълнението от срещата си с Добрев в самолета към София и показа с почитателите си в онлайн пространството, че се усеща същински кьсметлия, от Лондон в сряда вечерта. Той разгласява тяхна обща фотография, на което актрисата театралничи с маска на звездички.

Над фотографията Хоссни написа: „ Някои хора споделят, че съм късметлия... само че след вчерашния полет към София, в който се озовах на прилежащи седалки със зашеметителната Нина Добрев, си признавам, че бях в верния миг на вярното място “.

Фотосът на фитнес инструктора събра голям брой лайкове за секунди, а мненията заваляха, като множеството също си пожелаха да летят 3 часа в компанията на красивата актриса. По всяка възможност актрисата се завръща, с цел да посети баба си и дядо си, които живеят в София.

По този  метод хубавицата ще им направи най-желания коледен подарък да видят обичаната си внучка. Нина Добрев не крие българските си корени и постоянно приказва на български в изявленията. През годините тя няколко пъти е споделяла в обществените мрежи, че е дошла в страната ни, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР