Канадецът Рори Макдоналд си тръгна със счупен нос и веротно

...
Канадецът Рори Макдоналд си тръгна със счупен нос и веротно
Коментари Харесай

Рори Макдоналд с титла в Bellator след победа над Дългас Лима

Канадецът Рори Макдоналд си потегли със строшен нос и веротно много тежки контузии в левия крайник, само че все пак това той надви над бразилеца Дъглас Лима посредством единомислещо съдийско решение (48-47, 49-45, 49-46), с цел да се трансформира в новия първенец на Bellator в полусредна категория.

Макдоналд е прочут в света на смесените бойни изкуства със своята неотстъпчивост и уменията да всмуква доста противникови удари, само че съобщи след края на срещата, че Лима е най-хубавият войник против който се е изправял.

"Той е най-хубавият войник против който в миналото съм се бил. Дойдох тук в най-хубавата си форма, а този човек ме изправи пред голямо предизвикателство ", съобщи Макдоналд.

Рори Макдоналд (20-4) е в серия от две победи, откогато дойде в Bellator откакто беше дълготраен играч и кандидат за купата на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полусредна категория.

Канадецът не един път е декларирал, че се интересува от бъдещи борби в разнообразни категории.

28-годишният войник има във визитката си и победа над сегашния първенец на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли, което го кара да счита, че е най-хубавия първенец в тази категория в света.

Лима (29-7) беше в серия от три следващи победи преди този уикенд. Вече двукратния някогашен първенец в полусредна категория държеше купата на Bellator от 2016-та година насам. 30-годишният бразилец е съществена фигура в Bellator от към този момент далечната 2011-та година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР