Канада съобщи, че на 5 юли ще започне предпазливо да

...
Канада съобщи, че на 5 юли ще започне предпазливо да
Коментари Харесай

Канада вдига част от граничните мерки

Канада заяви, че на 5 юли ще стартира внимателно да подвига ограничаващите ограничения при прекосяване на границата за изцяло имунизираните си жители, само че ясно съобщи, че ще минат месеци, преди американци и други пасажери от чужбина да могат да влизат в страната, съобщи Ройтерс.
От 23.59 ч. източно американско време на 5 юли (3.59 ч. по Гринуич на 6 юли) пасажерите, получили и двете дози от имунизациите против КОВИД-19, към този момент няма да бъдат подлагани на карантина. Това важи за канадците и непрекъснато пребиваващи в Канада.
"Това е първата фаза на внимателния ни метод. Засега не отваряме повече границите си ", сподели министърът по междуправителствените въпроси Доминик Леблан. Той сподели пред публицисти, че се разисква опцията да се разреши през идните месеци на изцяло имунизирани пасажери да влизат в Канада при така наречен пътувания по несъществени аргументи.
Канада и Съединени американски щати за първи път не разрешиха несъществените пътувания между тях през март 2020 година в границите на напъните за битка с КОВИД-19. Ограниченията, от които е изключена търговията със артикули, в този момент са продължени до 21 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР