Канада оправда прогнозите на специалистите и победи Холандия с 3-0

...
Канада оправда прогнозите на специалистите и победи Холандия с 3-0
Коментари Харесай

Канада показа класа пред безпомощната Холандия

Канада оправда прогнозите на експертите и победи Холандия с 3-0 (25-15, 25-23, 25-18) за 1 час и 24 минути. Мачът беше втори за деня в русенската " Монбат Арена " и мина при голямо предимство за североамериканците.

 Иран удостовери силата си, разгромявайки Пуерто Рико
Иран удостовери силата си, разгромявайки Пуерто Рико

Персите не дадоха късмет на първия си противник във Варна

Първият гейм мина като върхушка. " Лалетата " може би не бяха осъзнали, че играят на Световно състезание и записаха единствено 15 точки. Това успокои канадците и във втората част те изоставаха в резултата, а и качеството на играта им спадна доста. В края на гейма холандците направиха две непредизвикани неточности и изпуснаха да изравнят за 1-1.

Това прекърши крилете им и третата част беше копие на първата. В края играта точка за точка беше по усета на Канада.

 Снимка 377947
Източник:

" Кленовите листа " приключиха 42 офанзиви против 32 за холандците. Точковите блокади са 10 на 6, а асовете 8-2. Утре Канада ще играе с различен новобранец Египет. " Лалета " се завръщат на площадката в петък в мач на живот и гибел с Китай.

 Франция се разноски против Китай в първия си мач в Русе
Франция се разноски против Китай в първия си мач в Русе

" Петлите " направиха добра вработваща подготовка по пътя си към медалите

Николас Хоуг приключи с 12 точки за Канада, а Шарън Върнън-Еванс сподели, че отсъствието на Гавин Шмид не е съдбовно и записа 11 точки. Даниел Вандоорн и Греъм Виграс се отличиха с 8 точки.

Създалият доста проблеми на българските национали на Евро 2015 Намир Абдел Азиз беше най-резултатен за " лалетата " с 13 точки. Неговите старания и тези на някогашния разпределител на Левски Дан Хаарлем се оказа незадоволителни най-малко се гейм против летящите канадци.

 Снимка 377946
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР