Канада няма да премахне граничните ограничения, докато пандемията COVID-19 не

...
Канада няма да премахне граничните ограничения, докато пандемията COVID-19 не
Коментари Харесай

Трюдо: Ограниченията за пътуване - до овладяването на пандемията

Канада няма да отстрани граничните ограничавания, до момента в който пандемията COVID-19 не бъде сложена под световен надзор, съобщи министър председателят Джъстин Трюдо в изявление във вторник.

" Докато вирусът не бъде подложен под надзор на всички места по света, няма да облекчим рестриктивните мерки по границите ", сподели Трюдо пред държавната телевизия CBC.

По отношение на продължаващите ограничавания за несъществени пътувания сред Канада и Съединените щати, Трюдо сподели, че стокообменът сред двете народи остава недокоснат, само че че ограничаването за пасажерите е от решаващо значение в този миг.

Премиерът добави, че макар планувания нов метод на Джо Байдън към пандемията, Съединени американски щати са надалеч от преодоляването на пандемията.
 Без несъществени пътувания сред Канада, Мексико и Съединени американски щати до 21 декември
Без несъществени пътувания сред Канада, Мексико и Съединени американски щати до 21 декември

Забраната бе удължена

Канадското държавно управление в неделя удължи рестриктивните мерки за несъществени визити на задгранични пасажери до 21 януари, базирайки се на възходящия брой случаи на ковид в страната. Ограниченията за пътешестване сред Канада и Съединени американски щати остават в действие

Всички несъществени пътувания сред Съединени американски щати и Канада са спрени от 20 март.

Към вторник канадските управляващи са съобщили за над 380 000 случая на ковид и над 12 100 смъртни случая, свързани с вируса. Повече от 66 030 са дейните случая в цяла Канада, съгласно държавната организация за публично здраве.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР