Канада е първият четвъртфиналист за Купа Дейвис. Надпреварата, провеждаща се

...
Канада е първият четвъртфиналист за Купа Дейвис. Надпреварата, провеждаща се
Коментари Харесай

Канада е първият четвъртфиналист за Купа Дейвис

Канада е първият четвъртфиналист за " Купа Дейвис ". Надпреварата, провеждаща се в нов формат в Мадрид включва 18-е най-силни мъжки отбори в тениса.
 Резултати от срещите в НБА, играни във вторник, 19 ноември
Резултати от срещите в НБА, играни във вторник, 19 ноември

Лейкърс реализира победа №12, Голдън Стейт се оправи с Мемфис

" Кленовите листа " завоюваха с 2-1 победи американското дерби против Съединени американски щати и на следващия ден ще играят с спечелилия от днешния дуел Белгия - Австралия.

Световният №150 Вашек Поспишил още веднъж сюрпризира всички и издържайки на бомбардировката на колоса Райли Опелка завоюва след два тайбрека със 7-6(5), 7-6(7).
 Снимка 453612
Източник:

Роденият в Израел Денис Шаповалов също трябваше да играе дълъг гейм, само че устоя против Тейлър Фриц, налагайки се със 7-6(6), 6-3.

По обясними аргументи канадците отхвърлиха мача на двойки. Те имат записан единствено още един тенисист - Феликс -Оже-Алиасим, който не е несъмнено дали въобще може да играе, тъй като страдаше от травма.

Съединени американски щати могат да продължат напред, в случай че през днешния ден реализиран чист триумф против третия отбор в група F " Италия. За Скуадра Адзура важи същото. При най-малък триумф с 2-1 победи, на който и да е от двата тима възможностите за четвъртфинал зависят от развръзките в останалите групи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР