Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един

...
Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един
Коментари Харесай

Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

Кампусът на образователното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея , известен като перлата на европейския първокласен туризъм!

За първи път тази година представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, с цел да се срещнат с българските студенти и да показват своите стратегии за образование на британски език. Презентациите ще се проведат в следния график:

• София – 27 ноември, 18:30 ч.,х-л „ Маринела “ (бивш „ Кемпински “)
• Варна – 28 ноември, 18:30 ч., хотел „ Голдън Тюлип “

РЕГИСТРАЦИЯ


В класацията на QS World University от 2017 Les Roches се подрежда на 4-то място измежду първите 50 висши образователни заведения по хотелиерство в света, на 2-ро място за известност измежду работодателите и на 5-то място за висока академична известност.

В Les Roches Marbella можете да изузчавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management с опция за специализация в сферите:

• Hospitality Entrepreneurship
• Digital Marketing Strategies
• Resort Development and Management
• Hotel Financial Performance Management

Колежът предлага и следдипломна подготовка на магистърско равнище в следните посоки:

• Postgraduate Intensive Diploma in International Hotel Management
• Postgraduate Diploma in Marketing Management for Luxury Tourism
• Postgraduate Diploma in International Hotel Management – Executive Program

Освен солидна академична подготовка, Les Roches Marbella обезпечава и благоприятни условия за професионален стаж по време на следването (4-6 месеца). В взаимозависимост от определената стратегия студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в разнообразни краища на света, а сътрудници на образователното заведение в стратегиите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и други

Повече за преимуществата на образованието по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, ще научите персонално от представителите на Les Roches Marbella Intenational School на 27.11 в София и на 28.11 във Варна !

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК .

PR обява
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР