Кампиония съвместно с едни от най-обещаващите млади български треньори организира

...
Кампиония съвместно с едни от най-обещаващите млади български треньори организира
Коментари Харесай

Организират безплатен уебинар за треньори, състезатели и родители

Кампиония взаимно с едни от най-обещаващите млади български треньори провежда безвъзмезден футболен уебинар, който ще се организира в два дни - на 8-ми и 9-ти януари (събота и неделя). Подробна стратегия може да видите по-долу.

Целта на уебинара е да даде познания на необятен кръг от хора - както треньори, по този начин и състезатели и техните родители. Това е и повода събитието да бъде гратис. Досега съвсем всички семинари и уебинари в България са били с тясна устременост и таргетиращи най-вече футболните наставници. Макар главната група, към която ще се насочим и ние, също ще са треньорите, то ще се радваме и футболисти, деца и техните родители да се причислят. Не инцидентно използваме думата " причислят " - всеки, който следи събитието в интернет ще може да зададе персонално въпросите си към лекторите в края на всяка лекция.
 Стоичков ще бъде едно от лицата на българската туристическа реклама пред света
Стоичков ще бъде едно от лицата на българската туристическа реклама пред света

Христо Проданов съобщи, че страната ни би трябвало да употребява ресурса на нашите спортисти

Ето и малко показване на участниците по реда, в който ще изнесат лекциите си:



Адриан Ганчев : УЕФА " А Лиценз ", FA Youth Award. 5 години опит като треньор в ДЮШ, помощник треньор на университета в Екзитър, основен треньор в Улвърхемптън Уондърърс на грасруутс равнище (10 - 14 годишни), отговорник за дейностите свързани със спортна просвета към U18 тима, помощник треньор U12 и U13, старши треньор U13, основен треньор и управител на U13/14. Притежава бакалавърска степен по човешка биология и физиология към университета в Екзитър. Магистърска научна степен на тематика " Изследване на нови способи за калкулиране на физическото натоварване в подготвителния развой " към университета в Улвърхемптън.



Лъчезар Димов : 9 години опит като треньор в ДЮШ. От 6 години част от школата на ФК Кьолн, настоящо треньор в U14. Завършил бакалавър и в този момент приключва магистратура в немския състезателен университет в Кьолн. Завършил двугодишно образование в немския футболен съюз за видеоанализатор, като работи и за националния тим на европейското състезание през 2016 във Франция и олимпийските игри в Рио също през 2016. Изпълнявал и скаутска активност във ФК Кьолн. Работил е и като видеоскаут за Байер Леверкузен.



Александър Захариев : УЕФА " А " лиценз. 10 години опит като треньор в ДЮШ, от които 9 в школата на Славия София. За последно през този сезон бе отпред на ЦСКА 1948 в елитната U19 лига, оставяйки тима преди всичко без загуба. Посещавал е редица семинари в България и Европа, като конференцията FA Talent ID, извършена въз основата на британския народен тим. През миналата година приключи с отличие 4 месечен курс за тактически разбори, проведен от центъра за нововъведения на ФК Барселона.



Данаил Иванов : УЕФА " А " лиценз. 8 години опит като треньор в ДЮШ. Работи в Олимпия ФК с разнообразни възрастови групи. Заема разнообразни типове длъжности в ПФК Левски като основен треньор на U8-12, U13-15, старши треньор на U11, U12, U14 и асистент треньор на U15 и U17. Защитил докторска степен в Национална Спортна Академия " Васил Левски " на тематика " Специализирана методика за образование на 12-13 годишни футболисти ". Притежава разнообразни типове спомагателни квалификации от Англия, Италия и други.

Програмата по дни и часове ще бъде, както следва:

8-ми януари, събота:

18:00 Адриан Ганчев - " Примери за самостоятелно развиване на играчи "

19:30 Лъчезар Димов - " Принципи на образование, игрови моменти, игрови етапи и периодизация "

9-ти януари, неделя:

18:00 Александър Захариев - " Подготовка, осъществяване и разбор на футболната подготовка "

19:30 Данаил Иванов - " 1 на 1 - подценената игра "

Всяка лекция ще бъде с дълготрайност към час, а в края й ще има 20 минути, в които може да зададете въпросите си към съответния преподавател. Финално в неделя след втората лекция ще има огромна полемика с всички лектори, като ще може да питате безусловно всичко обвързвано с футболната игра.

С този уебинар ще покажем една част от обещаващите млади български треньори. Нека това подтиква останалите, в същото време вдигне и равнището на упованията към тази тежка специалност. Надяваме се, че ще бъдем потребни и на самите състезатели, които ще гледат, а родителите на трениращи деца ще могат да имат една база за съпоставяне по какъв начин би трябвало да разсъждава и какви познания би трябвало да има един млад ментор.

Уебинарът ще се излъчва безусловно гратис посредством Zoom. Платформата е извънредно комфортна за осъществяване на полемики и гласувания по избрани тематики. След като се регистрирате посредством формуляра по-долу, ще получите имейл с линк, който ще стане деен в деня и часа на пускане на уебинара.

ВАЖНО - има предел от 500 индивида, които ще могат да се включат и да следят събитието, по тази причина побързайте. Регистрацията ще бъде затворена автоматизирано в събота 18:00 и по-късно няма да се одобряват регистрации.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР