Къмпинг Градина“, който мнозина припознават като своя летен дом, е

...
Къмпинг Градина“, който мнозина припознават като своя летен дом, е
Коментари Харесай

Къмпинг „Градина“ отваря врати на 28 май

Къмпинг „ Градина “, който мнозина припознават като своя летен дом, е подготвен да посрещне първите си посетители. Къмпингът към този момент приема резервации и от 28 май отваря публично вратите си за всички, които желаят да се насладят на сигурна, спокойна и морска отмора, надалеч от огромните тълпи хора и градската блъсканица. Заради пандемията от COVID-19 ни следва едно по-различно лято, по тази причина и от екипа на къмпинг „ Градина “ са подготвили всички нужни условия за удобно, прелестно и несъмнено морско преживяване.

Предприети са още по-засилени хигиеничните ограничения на територията на целия къмпинг, в това число и в общите санитарни помощения и бунгалата, като преди и след всеки посетител се прави щателна стерилизация. Самите къщички са ситуирани на задоволително разстояние едно от друго, тъй че всяко семейство да може да излезе умерено на верандата си и да си подготви барбекю. В допълнение, всяка къщурка разполага освен със лично барбекю, само че и с изцяло оборудвана кухня, където всеки посетител може да опитва с кулинарните си умения.

При специфични ограничения работят и общите елементи в къмпинг „ Градина “. Заведенията за хранене са пригодени да работят по рекомендациите на здравните управляващи, разпологайки масите на нужното разстояние и извършвайки прецизна стерилизация. Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специфични защитни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите.

Едно от огромните преимущества на първокласния къмпинг „ Градина “ е необятната и красива плажна линия. Благодарение на нея за поредна година всички, които желаят спокойна и удобна морска отмора, могат да сложат плажната си забрадка надалеч от другите. Чадърите и шезлонгите тази година ще бъдат сложени също на по-голямо разстояние – в унисон със здравните рекомендации, и за улеснение на плажуващите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР