Кампанията за събиране на подписи за провеждането на Референдума на

...
Кампанията за събиране на подписи за провеждането на Референдума на
Коментари Харесай

Марешки: При този скок на цените трябва референдум за еврото

" Кампанията за събиране на подписи за провеждането на Референдума на България върви в цялата страна. Хората се причисляват, изключително поради първия въпрос. При тази скъпотия, при този невъобразим скок на цените, който служебният кабинет на Радев позволи, допитване дали да се вкарва еврото е повече от наложително ", съобщи водачът на ВОЛЯ.

Веселин Марешки е безапелационен, че и седемте въпроса, които планува референдумът на ВОЛЯ, са извънредно значими и българите би трябвало да имат правото да се произнесат по тях. Ще напомним, че въпросите са: за и срещу еврото, за и срещу имунизационните паспорти, участието в НАТО, мажоритарна изборна система в един тур, необразованите, които не са приключили даже осми клас да нямат право да гласоподават, създаване на държавна верига бензиностанции като мярка против ограбването на картела, както и за или срещу въвеждането на президентска република.

" Когато определените или назначени от някого политици не могат да вземат съответни решения за ориста на България и българите, което видяхме през последните шест месеца, тогава народът би трябвало да се произнесе. Референдумът е най-хубавият метод за това ", съобщи още Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР