Кампанията за преизбиране на президента на САЩ Джо Байдън през

...
Кампанията за преизбиране на президента на САЩ Джо Байдън през
Коментари Харесай

Присъединяването на кампанията на Байдън към TikTok може да противоречи на политиката на правителството относно използването на приложения на устройства

Кампанията за преизбиране на президента на Съединени американски щати Джо Байдън през 2024 година публично направи своя дебют в TikTok с акаунт на име Biden-Harris HQ (@bidenhq), макар предходната възбрана на Байдън за платформата за федерални устройства заради опасения по отношение на сигурността на потребителските данни.

Въпреки че не се чака самият президент Байдън да се причисли към платформата, сътрудниците потвърдиха, че неговият избирателен екип ще ръководи извънредно акаунта.

Този ход се преглежда като стратегическо изпитание за свързване с гласоподавателите във все по-разнообразно и фрагментирано американско население, изключително когато по-младата демографска група се отдалечава от обичайните обществени медийни платформи.

Въпреки това, Джон Кърби, представителят на националната сигурност на Байдън, повтори, че приложението „ не е утвърдено за потребление на държавни устройства и това остава по този начин. “

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Бивш аероплан Boeing, благосъстоятелност на Иран, обвързван с терористична гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР