Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко

...
Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко
Коментари Харесай

Да помогнем спешно на малкия Коки, трябват още 2000 евро

Кампанията за лекуването на дребния Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от второстепенен недостиг на лактазата, нецелиакична глутеновата нетърпимост и детски аутизъм. Считано към сегашния миг, здравето и животът на детето се крепи главно на дарения, които вършат реализирането на нужните лечения допустимо, написа dnes.bg.

Коки се нуждае незабавно от 4000 евро, с цел да продължи с процедурите, от които се нуждае организмът му. 2000 евро към този момент са събрани, остават да се съберат още 2000 евро. Семейството на детето реализира прочут прогрес, като съумя да му резервира час на 20 май, в Италия, при доктор Антонучи, за следващото хелиране на тежките метали.

Специалистът упорства да бъдат направени голям брой проучвания, с цел да се убеди какво е цялостното положение на Коки.

В дарителската му сметка има събрана сума, само че за жалост става дума за средства, които родителите не могат да употребяват, защото парите са обвързани с DMS и се събират за вливките със стволови кафези, които би следвало да се създадат след изчистването на металите.

За да се стигне до този значим стадий от лекуването обаче, първо наложително би трябвало да се премине през процеса на хелиране. Това е и повода родителите на Коко още веднъж да се извърнат към " хората с огромни сърца ", както самите те ги назовават.

Както към този момент имахме опция да ви осведомяваме, последният и най-ефективен за Коки и фамилията му метод за подаяние, е посредством профилираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

" Разходите са непостижими за нас и единствената ни вяра сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки подобен, какъвто беше. Благодаря ви за поддръжката! ", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.

Можете да му помогнете с подаяние тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР