Кампанията за имунизация срещу COVID-19 е в центъра на внимание

...
Кампанията за имунизация срещу COVID-19 е в центъра на внимание
Коментари Харесай

Джипи от Румъния: Или се ваксинирате, или си търсете друг личен лекар

 Кампанията за имунизация против COVID-19 е в центъра на внимание на румънските вестници, съобщи БНР. Най-големият имунизационен център в Румъния ще бъде в изложбения център " Ромекспо ", оповестява в. " Ромъния либера " и цитира кмета на първи бранш на Букурещ Клотилд Арманд, която съобщи, че в " Ромекспо " ще работят 64 пункта за имунизация против COVID-19.

Клотилд Арманд заяви във " Facebook ", че е проверила работата по подготовка на центъра за имунизация, а организацията в комплекса " Ромекспо " е " впечатляваща ". Премиерът Флорин Къцу ще се имунизира срещу  COVID-19 в събота, оповестява още " Ромъния либера ". Това ще стане обществено, един ден след началото на втория стадий от имунизацията в Румъния, отбелязва изданието.

Премиерът съобщи след вчерашното съвещание на държавното управление, че имунизацията против новия ковид в Румъния " върви добре " досега и акцентира, че задачата на държавното управление е до септември да бъдат имунизирани 10,4 милиона души. Къцу сподели, че Румъния ще получи още осем милиона ваксини. " Моята цел е през септември да имаме 10 400 000 имунизирани лица, което значи близо 70 % от популацията, с цел да можем да се отървем от пандемията ", уточни румънският министър председател. По думите му " хората желаят да се имунизират ".

В. " Адевърул " написа, че фамилните лекари сформират тези дни описи на пациенти с хронични болести, които следва да бъдат имунизирани срещу Covid-19 в границите на втората фаза, която ще стартира на 15 януари. Не всички пациенти схващат значимостта на имунизацията, по тази причина фамилните лекари отделят доста време, с цел да опровергават подправените вести от интернет и медиите, поради които хората имат запаси към имунизацията, показва вестникът. 

" Адевърул " споделя за персонален доктор от село Манастиря, окръг Кълъраш, който се отчаял от обстановката. Ядосан от неналичието на причини на някои доста заболели пациенти, в риск от заразяване с новия ковид, доктор Каталин Петренчук сложил пред тях следния избор: или се имунизират, или си търсят различен персонален доктор.

" Щом не ми вярвате, отивайте при различен ", бил съветът на лекаря, който споделя, че не схваща за какво би трябвало да продължи да се грижи за пациенти, които не имат вяра на препоръките, които им дава като здравно лице.

Д-р Петренчук описа, че тези, които не желаят да се имунизират, настояват, че имунизацията убива хората; че посредством нея им се слага чип; че вирусът е изработен в лаборатория за замогване и т.н.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР