Кампанията “За Една от 8 всеки ден“ вдъхнови хората да

...
Кампанията “За Една от 8 всеки ден“ вдъхнови хората да
Коментари Харесай

Благотворителни търгове с предмети на любими български звезди събраха сумата от 16 480 лв. в подкрепа на Една от 8 и жените с рак на гърдата

Кампанията “За Една от 8 всеки ден “ въодушеви хората да се почувстват част от общественост, загрижена за пациентите с рак на гърдата, подготвена да оказва помощ всеки ден 

Кампанията „ За Една от 8 всеки ден “, проведена отФондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “, съумя да набере сумата от 16 480 лева, с помощта на благотворителните търгове, за които редица български звезди предоставиха собствен персонален прочувствен предмет. Обединените старания на всички посланици на самодейността насочиха погледа на обществеността към потребността от непрекъсната поддръжка към дамите с рак на гърдата и техните близки – освен в месеца, отдаден на тематиката рак на гърдата, а всеки ден.

Набраните средства ще бъдат употребявани за издръжката на Клуба на “Една от 8 ” – мястото, което обезпечава изцяло гратис помощта, от която диагностицираните и техните близки имат потребност до момента в който минават през лекуването и след него, а точно – прочувствена, психическа, осведомителна, практическа и юридическа поддръжка. Клуба на Една от 8 и всички тези действия се финансират напълно с дарителски средства от самостоятелни и корпоративни донори.

20-те посланици на акцията „ За Една от 8 всеки ден “  прегърнаха тематиката и съумяха да вдъхновят своите почитатели да се включат и да оказват помощ. Един от предметите, които провокираха максимален интерес в благотворителните търгове, беше статуетката от Masterchef на Божана Кацарова, която беше продадена за рекордните 10 000 лева

Предметите на обичаните български лица бяха доста персонални и извънредно сантиментални, вплитащи историята и страстите на известните персони. Вещи, с които можеш да се разделиш единствено в името на значима за теб идея – като един от златните орден на златното момиче Стефани Кирякова и специфична плоча от лимитирана сбирка на Виктория Георгиева, огледалото, единствен спомен от дядото на Йоанна Темелкова, първата страница от сюжета на „ Червената Соня “ с подписите на режисьора и основните артисти на кино лентата, дарен от Диана Любенова, подготвителния колан на Ивет Горанова или тениската, с която Ромина Андонова е получила предложение за брак.

Тези предмети към този момент имат своите нови горди притежатели, а част от хората ги откупиха единствено с цел да ги върнат назад на остарелия им притежател. С извънредно прочувствени апели към своите публики се включиха и останалите посланици на акцията, измежду които Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Поли Генова, Графа, Михаела Филева, Диана Любенова, Ненчо Балабанов, Дария Симеонова, Фики, Яна Титова, Ирина Флорин, Гергана Турийска, Прея, както и първенецът на България по волейбол – ВК Хебър.

Подкрепата на обичаните звезди и на всички медийни сътрудници на акцията е повече от скъпа – те съумяха да разпространят необятно апела на „ За Една от 8 всеки ден “ и да покажат, че когато си подготвен да дадеш нещо скъпо, елементарно можеш да вдъхновиш останалите да вършат положително. Не единствено в един съответен интервал, седмица или месец – а всеки ден.

Не спирайте да подкрепяте Фондация “Една от 8 ”, дамите с рак на гърдата и техните фамилии. Как да го извършите, ще откриете на формалния уебсайт на фондацията –.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР