Кампанията Ваксина с кауза“ на МЕТРО България и фондация BCause

...
Кампанията Ваксина с кауза“ на МЕТРО България и фондация BCause
Коментари Харесай

В края на инициативата „Ваксина с кауза“ на МЕТРО България: близо 13 000 поставени ваксини и над 20 000 лв. дарение за фонд #ЗаДецатанаГерои

Кампанията „ Ваксина с идея “ на МЕТРО България и фондация BCause в помощ на фонда #ЗаДецатанаГерои на медици и учители, починали в борбата с COVID-19, приключи сполучливо. В интервала от септември до ноември 2021 година всеки жител, избрал да сложи своята ваксина в разположените центрове в обекти на веригата, получи ваучер на стойност 20 лева, който можеше да се подари за обществено значимата идея на фондацията или да се употребява за извършване на покупки. От началото на самодейността през септември до момента поставените ваксини на територията на МЕТРО са близо 13 000. За самодейността „ Ваксина с идея “ са дарени над 1000 ваучери на обща стойност нас 20 000 лева

METRO България продължава активността на имунизационните пунктове на територията на магазините си и през декември, без да бъдат раздавани ваучери. Компанията работи дружно с Министерството на здравеопазването и районните здравни инспекции, с цел да подкрепи оправянето с пандемичната конюнктура по време на четвъртата вълна от ковид. Разкритите пунктове на територията на МЕТРО улесняват процеса на всеобща имунизация и спомагат за понижаване на заболеваемостта от COVID-19.



„ Горди сме, че подкрепихме благородната идея на фондация BCause и продължаваме да подкрепяме напъните на страната в битката против ковид. Убедени сме също, че нашите дейности облекчават и поддържат хорека бранша, който пострада доста през последните две години. За компания като МЕТРО България, в сърцето на чиято политика е да поставя непрестанни грижи за здравето на клиентите и чиновниците си, имунизацията е средството за връщането ни към нормалността и превъзмогване на пандемията “, сподели Никола Готрон, изпълнителен шеф на МЕТРО България.

Ваксинационните пунктове в петте града ще работят през декември 2021 година, както следва:
гр. София , магазин МЕТРО на бул. Цариградско шосе 7-11 км – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Пловдив , магазин МЕТРО на бул. " Санкт Петербург " 135 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Варна, магазин МЕТРО в регион " Вл. Варненчик ", ул. " Атанас Москов " 2 - от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа гр. Бургас, магазин МЕТРО на бул. " Стефан Стамболов " 103 – от понеделник до неделя от 10:00 до 17:00 часа
Според потенциала на медицинските екипи във всеки град, е допустимо да настъпят дребни промени в графика, които ще бъдат съобщавани навреме на локално равнище. В пунктовете ще бъдат налични всички типове утвърдени от Европейската организация по медикаментите (EMA) ваксини против COVID-19.

Допълнително ще бъде обявен и график на работа на четирите изнесени пункта по време на празничните дни през месец декември.

От началото на пандемията МЕТРО вкара редица ограничения за безвредно и несъмнено извършване на покупки на територията на магазините си в цялата страна. Сред тях са безвъзмездни маски и ръкавици за всички клиенти, термокамери на входа за бързо и тъкмо отчитане на телесната температура, автоматизирана система за надзор на трафика в магазините за отбягване на скупчвания на хора. МЕТРО България има сертификация за COVID-19 безвредна среда и хигиена посредством интернационално приетия документ за анти COVID-19 ограничения SafeGuard Label при 4-степенен надзор на сигурността от Bureau Veritas. В грижата за здравето и живота на хората, МЕТРО е и една от първите компании, които предходната година проведоха поетапно и всеобщо PCR тестване за COVID-19 на чиновниците си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР