Кампанията в помощ на Кирил започва през месец март. В

...
Кампанията в помощ на Кирил започва през месец март. В
Коментари Харесай

Как Нямат Страх От Господ! Изверги Извършиха Непростимото! Откраднаха Надеждата На Тежко Болен Българин!

Кампанията в помощ на Кирил стартира през месец март. В началото на април обаче следва серия от обири на кутии с дарения за него. Една от тях е в заведение в село Ярджиловци. Има няколко обири и в Перник.

„ В навечерието на Цветница, откакто затвориха към 02:00 часа през нощта, евентуално два или три часа пок-късно разрушават вратата и отмъкват двете кутии за дарения, които бяха ситуирани в заведението – споделя Том, който работи в заведението в село Ярджиловци. – Предполагаме, че изчезналата сума е до 3 000 лева.За това обаче никой не може да бъде сигурен. От близки и другари, свързани с акцията знам, че от Перник, от разнообразни места, са изчезнали още към пет кутии. За три от тях има доказателства за това. Още на сутринта персонално подадох сигнала в полицията. До към час реагирала. Взеха нужните ограничения, описаха всичко, само че за жалост за момента нищо не се случва “.

„ Престъпността не пита по какви аргументи тези пари са там – разяснява самият Кирил. – Интересува ги крадците чистата облага “.

Ако имате предпочитание и опция да помогнете на Кирил, ето и данните на дарителската му сметка:

BG92UBBS80021067256040

Титуляр на сметката: Кирил Росенов Кирилов
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР