Кампанията в България приключи. Сега всичко е в ръцете на

...
Кампанията в България приключи. Сега всичко е в ръцете на
Коментари Харесай

Костадинов: Правото на избор отличава свободния човек от роба

„ Кампанията в България завърши. Сега всичко е в ръцете на българския народ, който ще избира умно, както го е правил доста пъти обратно във времето. Историята демонстрира, че ние можем да променяме обстановката. Преминавали сме през доста сложни времена, някои от тях по-трудни и от тези, в които сме в този момент.

Пред нас стои задачата да променим политическия модел в страната ни, да отстраним подвластните политици и да преосновем българската страна. Да я създадем желано място за живот, работа и развъждане на деца за всички българи.

Предизборните акции постоянно са време, в което тези, които се борят за доверието на българските жители,  предимно дават обещание. Изричат думи, които неведнъж са показвали по какъв начин не помнят незабавно щом завърши изборния ден. Сънародниците ми бяха лъгани дълго време и доста пъти изгубиха вярата си, само че не и свещеното право да избират. Правото на избор отличава свободния човек от тога.

Призовавам всички български жители да излязат и да гласоподават на 2 октомври, да създадат съзнателен избор и да изберат независимостта пред подвластните политически планове на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “.

„ Възраждане “ е единствената политическа организация, която е поръчител за мира в страната ни. Ако българските жители ни дадат доверието си и от  опозиция се превърнем в ръководещи, нито един български жител няма да се бие  за американските ползи в Украйна.

„ Възраждане “  е за опазване на българския лев, с цел да запазим финансовата си независимост; възобновяване на договарянията с „ Газпром “, с цел да може на България да ѝ бъдат обезпечени задоволителни количества газ на налична цена; предоговаряне на изискванията за участието на България в Европейския съюз, с цел да бъдат те по-изгодни и в сходство с българския народен интерес; опазване на въглищните ни централи и откриване на още нуклеарни мощности, с цел да запазим енергийния суверенитет на страната ни; връщане на златния ни запас в рамките на България; възобновяване на отбранителния суверенитет на страната ни с модернизиране на българската армия; закриване на американските бази на територията на страната ни и референдум за участието на България в НАТО; развиване на  малкия и междинен бизнес и възобновяване на хранителния суверенитет на страната ни посредством обновяване на  производството и осъществяване на политика за подкрепяне на развиването му. “, сподели доктор Костадинов на последната отворена среща с жители, която се организира в границите на предизборната акция в София. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР