Кампанията в България приключи. Сега всичко е в ръцете на

...
Кампанията в България приключи. Сега всичко е в ръцете на
Коментари Харесай

Костадинов: Правото на избор отличава свободния човек от роба

" Кампанията в България завърши. Сега всичко е в ръцете на българския народ, който ще избира умно, както го е правил доста пъти обратно във времето. Историята демонстрира, че ние можем да променяме обстановката. Преминавали сме през доста сложни времена, някои от тях по-трудни и от тези, в които сме в този момент.

Пред нас стои задачата да променим политическия модел в страната ни, да отстраним подвластните политици и да преосновем българската страна. Да я създадем желано място за живот, работа и развъждане на деца за всички българи.

Предизборните акции постоянно са време, в което тези, които се борят за доверието на българските жители, най-вече дават обещание. Изричат думи, които неведнъж са показвали по какъв начин не помнят незабавно щом завърши изборния ден. Сънародниците ми бяха лъгани дълго време и доста пъти изгубиха вярата си, само че не и свещеното право да избират. Правото на избор отличава свободния човек от тога.

Призовавам всички български жители да излязат и да гласоподават на 2 октомври, да създадат съзнателен избор и да изберат независимостта пред подвластните политически планове на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

" Възраждане " е единствената политическа организация, която е поръчител за мира в страната ни. Ако българските жители ни дадат доверието си и от съпротива се превърнем в ръководещи, нито един български жител няма да се бие за американските ползи в Украйна.
 Снимка 589471
" Възраждане " е за опазване на българския лев, с цел да запазим финансовата си независимост; възобновяване на договарянията с " Газпром ", с цел да може на България да ѝ бъдат обезпечени задоволителни количества газ на налична цена; предоговаряне на изискванията за участието на България в Европейския съюз, с цел да бъдат те по-изгодни и в сходство с българския народен интерес; опазване на въглищните ни централи и откриване на още нуклеарни мощности, с цел да запазим енергийния суверенитет на страната ни; връщане на златния ни запас в рамките на България; възобновяване на отбранителния суверенитет на страната ни с модернизиране на българската армия; закриване на американските бази на територията на страната ни и референдум за участието на България в НАТО; развиване на дребния и междинен бизнес и възобновяване на хранителния суверенитет на страната ни посредством обновяване на производството и осъществяване на политика за подкрепяне на развиването му. ", сподели доктор Костадинов на последната отворена среща с жители, която се организира в границите на предизборната акция в София

Всички българи, които поддържат нашите съществени цели, могат да изберат " Възраждане " с номер 14 в бюлетината.

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР