Кампанията ще донесе ново допълнение за играта.Следващият месец, британския клон

...
Кампанията ще донесе ново допълнение за играта.Следващият месец, британския клон
Коментари Харесай

Създателите на 11-11: Memories Retold с благотворителна инициатива

Кампанията ще донесе ново допълнение за играта.
Следващият месец, английския клон на War Child, организация, помагаща на деца, попаднали в огъня на военни спорове по света, започват благотворителна самодейност дружно с игрови разработчици, с цел да промотира „един по-мирен геймплей“, която ще включва и честване на Деня на примирието на 11.11.

Съвсем предстоящо, вземайки поради датата и антивоенния темперамент на играта на DigixArt, Aardmanи Bandai Namco Entertainment, 11-11: Memories Retold, нейните основатели оповестиха, че ще се включат в акцията. Това ще стане с издаването на допълнение към играта, като всички доходи от него ще отидат във фондовете на War Child UK.

Както евентуално си спомняте, историята в 11-11: Memories Retold, споделя за немския боец Курт и канадския фотограф Хари, който търси своя загубен наследник. Анонсираното DLC обаче ще подчертава над Джак и Ева, „две наивни и беззащитни деца, попаднали в ужасите на една жестока война“. Историята ще се базира на същински писма, разменяни по време на войната и станали притежание на War Child UK.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР