Кампанията се осъществява за поредна година и ще обедини институции,

...
Кампанията се осъществява за поредна година и ще обедини институции,
Коментари Харесай

Областна администрация Хасково ще вземе участие в предстоящата кампания „Да изчистим България заедно”. 

Кампанията се реализира за поредна година и ще сплоти институции, неправителствени и бизнес организации и доброволци в името на идеята за по-чиста околна среда. Тя е част от плана на bTV Media Group „ Добрият образец “ и ще се организира още веднъж в поддръжка на идеите на най-голямото гражданско придвижване в света „ Let’sDoIt World ”. През 2022 г. Световният ден на почистването на планетата, в който за следващ път ще се включи и България, ще се организира на 17 септември.

Управителният съвет на ПУДООС е решил да подкрепи самодейността като е извършена социална поръчка за обезпечаване на общо 3 495 бонове за дизелово гориво и бензин, нужни за акцията. Те ще се употребяват в огромна верига бензиностанции.

Областна администрация-Хасково предостави необходимия брой ваучери на общините на територията на областта, изразили предпочитание да участват – Харманли, Свиленград, Любимец и Стамболово.

Общините Тополовград и Хасково също ще се включат в акцията „ Да почистим България дружно ”.

Представителите на Областна администрация-Хасково ще чистят в парк „ Ямача “ в гр. Хасковона 17 септември /събота/ от 9:30 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР