Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана

...
Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана
Коментари Харесай

Кампанията за местните избори в Унгария: Мръсна и със секс компромати

Кампанията преди общинските избори в Унгария в неделя бе белязана от поредност възмутителни събития, в това число видеоклипове с претенденти, снимани скрито да вършат секс или употребяващи опиати , съобщи Асошиейтед прес. Смесването на персоналния живот с професионалния е относително ново събитие за политическия живот, изключително в по-консервативни страни в Европа.

" Ние сме в неизмеримо мръсна акция ", сподели тази седмица на конференция Гергей Гуяш, началник на канцеларията на премиера Виктор Орбан. По думите му разгласяването на половите видеоклипове е " най-ниската точка на унгарския политически живот ".
 
Allegations of corruption, sex tapes, drugs - welcome to municipal elections in! Gyor mayor refuses to step down, has ruling party support. An anonymous blogger keeps updating a blog with incriminating footage/pics of the aforementioned acts
— Lydia Gall (@LydsG)

На Гуяш бяха заложени доста въпроси по отношение на скрито сниманото видео на изтъкнатия някогашен състезател Жолт Дюлай, на което се вижда по какъв начин прави секс на яхта, евентуално с продажница. Дюлай е претендент за нов мандат като кмет на град Дьор от листата на партията на Орбан " Фидес ". На друго изтекло сексвидео е сниман опозиционният политик Тамаш Витингхоф , кмет на град Будаерш покрай столицата. И двамата уличени са поднесли извинения на фамилиите си, само че нямат желание да снемат кандидатурите си.

Наблюдатели означават, че за Унгария е оригиналност персоналният живот на политиците да се смесва с предизборната акция по подобен метод.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР