Кампанията подсказва, че е възможен Костинброд 2. Това заяви пред

...
Кампанията подсказва, че е възможен Костинброд 2. Това заяви пред
Коментари Харесай

Кампанията подсказва на Каракачанов, че е възможен Костинброд 2

" Кампанията подсказва, че е вероятен Костинброд 2. " Това съобщи пред bTV водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. По думите му обаче той нямал такава информация.

По отношение на имотното си положение военният министър изясни, че терасата, която има е заявена в нотариалния акт. Каракачанов акцентира, че е заявил всичко пред КПКОНПИ, само че отхвърли да разяснява терасата на Пламен Георгиев.

Вицепремиерът съобщи още, че не се тормози от инспекцията на прокуратурата за офшорките на властта. Никой в фамилията му нямал такива.

По мотив избора на нов основен прокурор, Каракачанов означи, че президента Румен Радев се меси в правосъдната власт с съвещания, които направи.

Вицепремиерът разяснява и тематиката за закупуването на изтребителите като акцентира, че договорката за F-16 не е пред неуспех.

" Преговорите вървят постепенно, има най-малък прогрес ", разясни той.

По думите му има финансова лимит, който можем да си позволим. Красимир Каракачанов има вяра,че общоевропейска войска е допустима.

Относно участието на Северна Македония в Европейски Съюз военният министър е на мнение, че би трябвало да пазиме ползите си.

" Няма по какъв начин от истината и лъжата да създадем заместител ", посочи той.

Ангел Джамбазки от своя страна съобщи, че тяхната съществена борба е с Движение за права и свободи. По думите му те са се опитвали да се върнат в лоното на турския президент Ердоган.

По тематиката с жилищата Джабазки акцентира, че не страда от апартаментохолизъм.

Той изясни, че има апартамент от 46 квадрата в кв. Овча купел и една морава.

" Злоупотребите с къщите за посетители са безусловно безсрамие ", безапелационен е той.

Кандидатът за евродепутат желае европейският основен прокурор да ревизира по какъв начин се харчат европейските средства.

По отношение на мигрантите Джамбазки означи, че България не е колониална страна и в никакъв случай не е била.

На въпрос дали би трябвало да се отстранен глобите против Русия, той акцентира, че ползата ни не е да сме ястреби в непознати борби. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР