Кампанията по набиране на средства в помощ на ЦСКА върви

...
Кампанията по набиране на средства в помощ на ЦСКА върви
Коментари Харесай

ЦСКА им даде много! Сега на ход са те!

Кампанията по набиране на средства в помощ на ЦСКА върви доста добре. Хиляди почитатели ни стопират да подаряват и да споделят платежни нареждания в обществените мрежи. Личен образец даде и Дани Ганчев, който стана един от първите огромни донори. Днес стана ясно, че измежду тях е и легендата на футбола ни, също по този начин съсобственик на ЦСКА сега - Христо Стоичков. Какъв по-добър образец от този на Камата? Жестът му сигурно ще надъха още повече последователите, само че би трябвало да бъде урок по обич и за всички други митове, както и някогашни футболисти на " армейците ".

На тях ЦСКА им даде доста през годините - като развиване на кариерите им, популярност и пари. Доста от тях също дадоха доста на тима с разпределяне на терена и реализирани триумфи. Други, да не си кривим душите, са с повече дивиденти от клуба. Сега е времето всички те, всеки един, без изключение, да последват образеца на Стоичков. Не е от голяма важност с какви суми ще се включат, а да го създадат. И то обществено. Крайно време е всички да видят кои са с клуба и в сложни времена. Най-лесно е да се плюе и рецензията да не е градивна. Да се желае, още и още. Трябва и да се дава, да се оказва помощ. Само някогашните футболисти на ЦСКА, които настояват, че доста обичат клуба да дарят даже символичната сума от 19.48 лв., резултатите ще са извънредно положителни. Но, както стана известно около настоящата тематика с имунизациите за ковид - " всеки самичък си преценя "...

Георги Илиев сподели преди дни пред ТОПСПОРТ , че не счита да се включи, тъй като акцията нямало да бъде сполучлива. Явно поради предходното събиране на средства, предопределени за пазаруването на рейс за тима. Тогава обаче нямаше разпространение на акцията. Сега е напълно друго и резултатите са бързи, забележими, огромни. Та, през вчерашния ден Майкъла си промени мнението, говорейки пред друга медия. Сега даде обещание да се включи. Ще го направи или не, не е най-важното нещо на света. Други истории разплакват хората. Като тази на Алекс, касичката му, събираните пари за преносим компютър и последвалия жест от страна на ЦСКА към момчето.

Много митове и някогашни футболисти към този момент доста пъти забиха нож в сърцата на почитателите. С мнения, с дейностите си, с асоцииране към други тимове. Че ЦСКА е на " Армията " е тематика, завършила от дълго време. Потвърдена няколко пъти от ФИФА и КАС. Колкото и някои да проповядват недъгав морал, никой няма да се вслуша в техните слова.

Фенове, митове, някогашни играчи, известни персони, общественици, хора от разнообразни сфери и обществено състояние през днешния ден още веднъж са огромно " армейско " семейство и оказват помощ на тима, който обичат откровено, по детски. Те заслужават почитание. Други ще си останат с този щемпел - " взеха доста от ЦСКА, а предадоха клуба ". Хубавото е, че първите са хиляди, може да станат и стотици хиляди. Другите са малко. И срамът остава единствено за тях...
 Легендата Христо Стоичков също се включи в акцията за ЦСКА, подари сериозна сума
Легендата Христо Стоичков също се включи в акцията за ЦСКА, подари сериозна сума

Кюстендилеца разгласява платежно разпореждане
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР