Кампанията ни беше един дълъг разговор за проблемите, с които

...
Кампанията ни беше един дълъг разговор за проблемите, с които
Коментари Харесай

Иван Иванов: Русенци, харесва ли ви това, което виждате?

Кампанията ни беше един дълъг диалог за проблемите, с които се сблъскваме всеки ден. Това, което реализира 4-годишното ръководство на Община Русе, е да ни принуди да живеем не в бъдещето, където на дневен ред са зелени политики, цифровизация, чисти производства, огромно строителство и така нататък, а да се чудим дали да останем тук, в нашия Русе. Как децата ни ще живеят тук? Как да ги задържим тук? Как ще я караме? Харесва ли ни това, което виждаме всекидневно? Харесва ли ни управническата отпадналост?

Управлението на града ни е като разровените ни улици, мръсния въздух, счупените лампи. Принуждават ни да се чудим по какъв начин сами да си създадем скамейка, площадка, пътечка. Стигнахме до там, че нямаме религия на нищо, което ни приказват. Искат да ни откажат, нас, хората, които живеем тук, да се борим за правата си. Правото на обикновено напредване, чист въздух и така нататък През последните 4 години непрестанно се опитваха да ме откажат да си свърша работата – да извадя държавната болница от финансовия колапс, в който беше попаднала. " Няма да стане, не се мъчи, изгубена идея! " Е, не им се получи! Моята житейска философия е, че постоянно има метод, стига да желая и да не се отхвърлям.

Обръщам се към всички вас, които не гласувахте – не се поддавайте на думи, като: Няма смисъл да си губите времето, тъй като всичко е решено! Малкото време, което ще отделите, с цел да гласувате е удар против тези, които се пробват да ви откажат и по този начин да ви заличат идентичността.

Нека дружно създадем крачка напред по пътя на развиването на Община Русе и да си върнем контрола, с цел да можем да търсим отговорност. Гласувайте на балотажа с номер 7! Чака ни доста работа за Русе!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР