Кампанията на ЦСКА 1948 ЦСКА в училище продължава. Ето какво

...
Кампанията на ЦСКА 1948 ЦСКА в училище продължава. Ето какво
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 на гости на две столични училища

Кампанията на ЦСКА 1948 " ЦСКА в учебно заведение " продължава. Ето какво известие разгласиха " алените " на своя формален уебсайт:

" Кампанията " ЦСКА в учебно заведение " продължи и преди последния домашен мач с Лудогорец 2. С двойни темпове. В четвъртък и петък армейците гостуваха поредно на 119 СУ " Академик Михаил Арнаудов " и 12 СОУ " Цар Иван Асен II ".
Изключително щастливи сме от оказания ни банкет и от децата, и от техните учители, които демонстрираха страховит интерес към алената футболна концепция. И към футбола, което е най-важното.

В четвъртък талисманът Арми поведе футболистите Денислав Александров и Ивайло Климентов в квартал " Изток ". Елитното 119 СУ се извърши с малчугани, които гордо носеха подарените им фланелки на ЦСКА. Треньорите от школата ни Мартин Герговски и персонално шефът на Академията ни Евгени Колев следиха за гении.

Момичета и момчета получиха тетрадки и предложения за мача ЦСКА - Лудогорец 2 в неделя, а Денислав и Ивайлов раздадоха подписи на всеки искащ. Двамата армейци се спомниха първите стъпки във футбола, направени тъкмо в учебния двор.

В петък Арми поведе алената чета към 12 СОУ на паметната за всички армейци улица " Цар Иван Асен II ". Този път да зарадват малчуганите дойдоха Стивън Кирилов и Кристиан Николов, две от младите момчета в първия отбор. Над 100 хлапета получиха дарове и не стопираха да скандират " ЦСКА ", дирижирани вещо от талисмана ни.

" Татко ще е доста благополучен, огромен почитател ви е ", похвали се сладко момиче от втори клас, размахвайки подаръците.

Е, дъждът не се смили и провали планувания мач. Но треньорите Иван Терзийски и Никола Куцаров харесаха незабавно няколко деца, които демонстрираха умения с топката.

А и дадохме заричане да се върнем преди първия първия пролетен кръг! За да може децата, които към този момент са формирали своите отбори, да изиграят мача. Ще го осъществим!

" ЦСКА в учебно заведение " ще продължи и през декември, като ще отскочим и до едно хубаво българско село. Очаквайте ни! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР