Кампанията на Mirror за спасяване на стоматологията на NHS най-накрая

...
Кампанията на Mirror за спасяване на стоматологията на NHS най-накрая
Коментари Харесай

Кампанията на Mirror за зъболекари за всички постигна сериозен пробив, тъй като въпросът беше предмет на дебат в Камарата на общините

Кампанията на Mirror за избавяне на стоматологията на NHS най-сетне ще бъде разисквана в Камарата на общините, беше доказано.

Зъболекарите за всички ще бъдат разисквани в главната зала на 13 юни. The Mirror заяви за десетки истории за обезверени пациенти, принудени да изтръгнат зъбите си и ние се обединихме с Британската дентална асоциация за нашата акция.

Неговият ръководител Еди Крауч сподели: „ Премиерът даде обещание да възвърне стоматологията на NHS. Този спор значи, че държавното управление може да бъде подведено под отговорност за това, което остава неспазено заричане. Имахме въртене и ощипвания в полетата. Милионите, които се борят да си обезпечат грижи, заслужават същинска смяна. “

Председателят на Backbench Business Committee позволи дебата тази седмица, откакто той получи междупартийна поддръжка с 41 съподписали се. Нейните трима водещи спонсори са Джудит Куминс от Лейбъристката партия, Тим Фарън от Либералните демократи и Тори Питър Олдъс.

Г-жа Къмингс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР