Кампанията на Джо Байдън удря Доналд Тръмп, докато той се

...
Кампанията на Джо Байдън удря Доналд Тръмп, докато той се
Коментари Харесай

Лагерът на Байдън удря Илън Мъск и „издънката“ Доналд Тръмп

Кампанията на Джо Байдън удря Доналд Тръмп, до момента в който той се пробва да ухажва Илън Мъск и други мегадонори, подигравайки се на републиканския кандидат-президент като „ издънка “, която се употребява от милиардери, търсещи понижаване на налозите.

Кампанията на президента на Съединени американски щати също упрекна Тръмп в преустановяване на покупко-продажби с донори, с цел да помогне за покриване на правосъдни разноски, произлизащи от цивилен и наказателни каузи, в това число правосъдния развой против него в Ню Йорк, където присъда се чака скоро.

„ Въпреки това, което мисли Доналд Тръмп, Америка не е за продажба на милиардери, ръководители на петрола и газа, или даже на Илон Мъск “, сподели представителят на акцията на Байдън Джеймс Сингър в четвъртък.

„ Тръмп продава Америка, с цел да заплати законните си сметки и да се сложи на власт, до момента в който всички милиардери като Илон виждат издевател: те знаят, че в случай че му понижат чековете за акцията, той ще им понижи налозите, до момента в който редуцира обществените осигуровки и други компенсации...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР