Кампанията на Берое „Да играем футбол в училище“ продължи с

...
Кампанията на Берое „Да играем футбол в училище“ продължи с
Коментари Харесай

Берое зарадва куп деца от V ОУ „Митьо Станев“

Кампанията на Берое „ Да играем футбол в учебно заведение “ продължи с посещаване в V ОУ „ Митьо Станев “, което се превръна в един същински беройски празник. Гости на децата от учебното заведение бяха футболистите Алиун Фал и Божидар Пенчев, треньори от школата на клуба, треньорът на мъжкия тим Иван Желев и изп. шеф Стелиян Попчев.

Домакините от V ОУ бяха подготвили специфична стратегия, само че същинското наслаждение бе желанието и насладата на децата от срещата с Берое. Играчите раздадоха голям брой подписи и направиха фотоси за спомен. Всички деца участваха и в демонстративни игри.

Децата от 1 до 4 клас получиха специфична покана за срещата с Локомотив Пловдив, която важи за техен родител или компаньон. Такава покана имат и децата от II ОУ „ П.Р.Славейков “, с които играхме футбол през предходната седмица. Кампанията на клуба продължава с посещаване на VI ОУ „ Свети Никола “, която ще се състои на 19 май.

Дейностите, планувани в „ Да играем футбол в учебно заведение с ПФК Берое “, са част от ограниченията ни за увеличение на позитивното влияние на заниманията с футбол, ориентирани към целевата група – децата от начален стадий на образование в учебните заведения. Основните ни цели са за възстановяване и повишение успеваемостта от активността за развиване на спорта за учащи, поощряване на учениците от начален стадий на образование в учебните заведения към физическа интензивност и редовно упражняване на спорта футбол като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

Освен това имаме предпочитание за разпространение на марката Берое “сред децата в града, както и да осигурим условия за реализиране на подготвителна и спортна активност на учениците с достъп до футболните бази и квалифицирани треньори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР