Кампанията Happy days от А1 клуб“ ще продължи до края

...
Кампанията Happy days от А1 клуб“ ще продължи до края
Коментари Харесай

Смартфони и аксесоари с отстъпки всяка седмица от А1

Кампанията „ Happy days от А1 клуб “ ще продължи до края на годината

Galaxy A34 и Galaxy Watch 5 40mm LTE са първите смарт телефон устройства в акцията „ Happy days от А1 клуб “ (снимка: А1 България)

Всяка седмица до края на годината А1 България ще предлага на лоялните си клиенти по един смарт телефон и смарт аксесоар с закрепена спомагателна отстъпка в границите на акцията „ Happy days от А1 клуб “, която започва на 11 септември.

Изборът от устройства ще е друг всяка седмица, а клиентите на телекома ще могат да закупят някое от устройствата с спомагателна отстъпка, като за това е належащо да подпишат нов или възобновят действителен абонамент за период от 24 месеца за мобилни или закрепени услуги през електронния или видео магазин на A1.bg.
още по темата
В играта могат да вземат участие членове на лоялната стратегия А1 клуб, които са физически или юридически лица и не се обслужват от акаунт управител, прецизираха от телекома.

През първата дейна седмица (11.09.23 – 17.09.23) на фокус са. 5G устройството Samsung Galaxy A34 е измежду най-новите смарт телефони, които се оферират на пазара и разполага с огромен брой новаторски функционалности. Моделът има Super AMOLED екран и ефикасен чипсет Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 нм).

По време на промоционалната седмица устройството ще се предлага с спомагателна отстъпка от 100 лв. от цената съгласно проекта на контракта. Така да вземем за пример, при подписан двугодишен контракт с месечна абонаментна такса от 60 лв., цената на Samsung Galaxy A34, след приложената спомагателна отстъпка, ще бъде 179,98 лв. в брой.

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE е смарт часовникът за тази седмица. Устройството с грациозен дизайн има 1,2-инчов AMOLED екран и подсилена железна рамка. Сред някои от основните функционалности са тези за следене на здравните индикатори и качеството на съня, както и датчикът за биоелектрически импеданс разбор (BIA), който дава значими данни като % на телесни мазнини в тялото.

През първата седмица на акцията смарт часовникът е част от промо селекцията и също идва с промокод за отстъпка от 100 лв.. При подписан контракт с проект от 60 лв. на месец, след приложената спомагателна отстъпка, „ умният “ часовник ще коства 49,99 лв. в брой.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР