Кампанията е валидна през целия месец ноември и насърчава удобния

...
Кампанията е валидна през целия месец ноември и насърчава удобния
Коментари Харесай

Lidl и Mastercard® стартират кампания за спечелването на ваучери за пазаруване за 10 000 и 1000 лв.

Кампанията е годна през целия месец ноември и предизвиква комфортния и сигурен метод за заплащане – с мобилен телефон и не важи за бизнес карти

Нова атрактивна акция на Lidl и Mastercard дава опция на клиентите на веригата в цялата страна да завоюват ваучери за извършване на покупки за 10 000 и 1000 лева през целия месец ноември.

За да вземат участие, потребителите би трябвало да платят с карта Mastercard в мобилния си портфейл (с телефон или смарт часовник) най-малко три пъти за общо 200 лева или повече. Това им дава късмет да завоюват един от три електронни ваучера за извършване на покупки в Lidl по 10 000 лв. или един от 50 електронни ваучера по 1000 лв..

Мобилният портфейл е цифрова услуга на банката издател на вашата Mastercard, Аpple Pay, Гугъл Pay, Garmin Pay и други – мобилно приложение, в което можете да токенизирате своята или да извадите цифровизирана дебитна карта Mastercard. Чрез нея можете да правите безконтактни заплащания непосредствено със своя смарт телефон или смарт часовник доста по-бързо на всяка каса Верификацията на всяко заплащане става през биометрията на смарт телефона и това икономисва време и старания за въвеждане на пин в ПОС терминала.

 

Повече за акцията на Lidl и Mastercard вижте тук.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР