Кампанията е с фокус върху здравните мерки в учебна среда

...
Кампанията е с фокус върху здравните мерки в учебна среда
Коментари Харесай

Стартира кампанията Маскирай се с усмивка!“ във Варна


" Кампанията е с фокус върху здравните ограничения в образователна среда и си слага за цел да социализира носенето на маски и шлемове посредством украшения с образни детайли от информационния боеприпас на учениците. Миньони, супергерои, емотикони и всевъзможни графични детайли от всекидневието на децата и младежите са " добре пристигнали “. Нещо повече, концепцията е всеки възпитаник да показва себе си чрез неповторим асортимент от графични знаци, които слага самичък. Но не стопираме дотук – в самодейността ще се включат и учители, тъй като те имат не по-малка нужда от " намаляване “ на санитарният тип на защитните средства, с цел да преодолеят насилствената информационна отдалеченост.  

Във връзка с разкриване на акцията, печатница Експрес Принт ще направи подаяние във тип на защитни средства за учителите от 10 съществени учебни заведения от град Варна.  

Ние имаме вяра, че в случай че желаеме сполучливо да  въведем нови правила на държание измежду младежите, то единственият метод за това е да им позволим да приложат своите културни знаци. Емотиконите и целият боеприпас от анимирани и комикс изображения от дълго време са наложителни попарт метафори сред  деца и младежи. Щом маските са част от " новото обикновено “, тогава  дано всеки да може да сложи персоналния си знак върху тях.

Нека създадем здравните ограничения пъстри, а дните усмихнати, даже когато сме с маска ", показват в информация до Varna24.bg от БЧК-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР