Кампанията Деца помагат на деца беше официално открита вчера с

...
Кампанията Деца помагат на деца беше официално открита вчера с
Коментари Харесай

В хотел Marinela Sofia бе открита благотворителната кампания на Св. Синод за подкрепа на детското отделение по УНГ болести на ИСУЛ

Кампанията " Деца оказват помощ на деца " беше публично открита през вчерашния ден с концерт  и  благотворителна изложба  в хотел " Маринела ", София. Средствата, събрани от самодейността, ще бъдат дарени на Детското УНГ поделение на УМБАЛ " Царица Йоанна – ИСУЛ ".

Старт на акцията даде Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил, който е и началник на Синодалния Културно-просветен отдел. Той пожела триумф на акцията, като насърчи искащите да оказват помощ да се включат интензивно в акцията. Ръководителят на съдружие " Маринела ” - Ангелина Ангелова изрече своето неспокойствие за опцията още веднъж да бъде сътрудник посредством благотворителната организация, основана от Маринела Арабаджиева.

В празничната стратегия се включиха даровити деца – артисти и инструменталисти, които посветиха своя гений на болните си връстници. В концерта се включиха известният артист Васил Петров, дружно с младите музиканти Никол Кисьова – пиано (9 г.), Филип Донков – класическа китара (13 г.), Валерия Стоянова – пиано, вокал (15 г.), и Ангел Ялъчков – пиано (17 г.). Младите участници са лауреати на интернационалните и национални инструментални и вокални състезания, носители са на влиятелни награди и стипендии. Известният джаз артист Васил Петров също се включи в концерта, като изпя две свои песни, които плениха публиката.

 Даренията могат да бъдат оставени в " Кутията на положителното ” на рецепцията на хотел " Маринела ”  през цялото лято на 2023 година (адрес: бул. " Черни връх " № 100, гр. София).

 Дарения може да дарите и по банков път:

" УниКредит Булбанк ” - клон София Батенберг

Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод

IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за заплащане: КАМПАНИЯ " ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА ”

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева стои зад построяването на площадка за деца с увреждания в Борисовата градина, организация на международно състезание по шахмат за незрящи, многочислени летни морски лагери за деца, лишени от родителска грижа, подкрепяла е гении в разнообразни сфери, както и с богата си хотелска база е била великодушен хазаин и благодетел  на доста абитуриентски балове на децата от единственото учебно заведение за каменообработване в България в село Кунино.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР