Кампанията БАЛКONA дава възможност безплатно да трансформираме терасата Кои са

...
Кампанията БАЛКONA дава възможност безплатно да трансформираме терасата Кои са
Коментари Харесай

Мечтаете ли за красив и цветен балкон?

Кампанията БАЛКONA дава опция гратис да трансформираме терасата

Кои са членовете на журито, което ще избере спечелилите в БАЛКONA?

Вече са ясни членовете на журито, които ще дефинират най-мотивираните и оригинали участници в акцията БАЛКONA. Двама от тях ще получат 3D интериорен план за терасите си , а огромният победител и гратис цялостно трансформиране на балкона си . Кампанията има за цел да въодушеви участниците да основат собствен дребен оазис, зелена градина на балкона, където да бъдат с обичаните си хора и да вършат всичко, което обичат.

Журито на състезанието търси бъдещите спечелили измежду всички, които качат фотоси или видео на балкона си във Фейсбук групата Na Balkona с интерсено, смешно или просто тяхното персонално изложение за какво вземат участие . Членовете на журито са експерти и потвърдени експерти в разнообразни сфери, за които самодейността има изявена обществена устременост:

✔ Арх. Милена Добрева – уредник на акцията и създател на интериорно студио за дома и офиса „ ОНА Дизайн “. За себе си споделя, че основава „ душата на постройките “. Ако интериора на дома ни виждаме единствено ние, то балконът става част от градската среда и я основава. А акцията има смелата цел „ да въодушеви хората сами да станат част от смяната, като се включат и трансфорат балкона си в зелена градина “.

✔ Гена Събева – бизнесмен в областта на строителството и обзавеждането с близо 30-годишен опит и притежател на бизнес в региона на строително-инвестиционните планове, ръководител на Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и член на голям брой организации в сферата. Според нея акцията е освен настояща, само че и значима, тъй като „ образова, провокира въпроси, търси решения и хрумвания “;

✔ Петя Кръстева – изпълнителен шеф на списание „ Наш дом “ и „ Жената през днешния ден “. „ Този конкурс е доста своевременен и провокира огромен интерес измежду доста хора “, споделя за самодейността тя и добавя, че „ Covid-19 способства в допълнение за разрастване фантазията на хората да създадат балкона си по-уютен, с цел да могат да стоят навън, имайки поради освен рестрикциите за придвижване, само че и градския метод на живот “;

✔ Адриана Ангелова – business development manager в маркетингова организация, инфлуенсър, някогашен интериорен дизайнер. „ Проектът съгласно мен е значим, тъй като от ден на ден губим връзка с природата около многото задължения на всеки актуален човек. А тази връзка е от значително значение за нашето физическо и психическо здраве. Възможността за релакс и отърсване от напрежението измежду зеленината на личния балкон е стъпка в вярната посока. “;

✔ Щелян Калчев – вложител и експерт в парцелите, съветник със 17-годишен опит, съосновател на организация за недвижими парцели. Мъжката страна на журито акцентира, че БАЛКONA „ ще способства за покрасив дом, цветно въодушевление и смяна “, само че и отбелязва и още едно преимущество – „ красивият балкон покачва цената на парцела “;

В акцията могат да се включат всички, които търсят ентусиазъм и нови хрумвания за видоизменение на терасите си. Искат тя да се трансформира в споделено място за радостни моменти и приятни страсти и са подготвени да споделят това със фотоси или видео.

Повече за акцията и по какъв начин можете да включите в нея до 29 май ще откриете на balkona.design, както и с #nabalkona във Фейсбук.

Кампанията БАЛКONA се осъществя в партньорство с: Ona Design, GRANDecor, Rozali.com, Brick Engineering, b2b Media, Madamsko, Exterior, Dartsnews,, 2bconsult, Level Famous, Paragraph21, Kарта Холидей, 3CON.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР