Кампанията „Бъди войник“, която за втори път гостува във Видин,

...
Кампанията „Бъди войник“, която за втори път гостува във Видин,
Коментари Харесай

Във Видин кампанията „Бъди войник“ предизвика интереса на стотици младежи към Българската армия

Кампанията „ Бъди боец “, която за повторно гостува във Видин, провокира интереса на стотици младежи към Българската войска. Ученици от деветте учебни заведения в града пристигнаха през днешния ден, 13 октомври, на площад „ Бдинци “, с цел да видят показаната там техника, въоръжение и съоръжение от състава на Съвместното командване на специфичните интервенции и Сухопътните войски.

Изключително впечатляващи за присъстващите бяха демонстрираните умения от военнослужещи от Съвместното командване на специфичните интервенции. Те демонстрираха военни ръкопашни техники и точна пукотевица със симулационни муниции. Видинчани видяха също по този начин и точно осъществяване на акция по неутрализиране на терористи и освобождение на пленник.

Представители на типовете въоръжени сили и на Централното военно окръжие участваха в осведомителната борса за набиране на бойци и матроси. Те разясняваха опциите за постъпване на работа в Българската войска и отговаряха на въпроси на жители за настоящите все още състезания за вакантни длъжности и методите за кандидатстване.

На място за акцията „ Бъди боец “ във Видин бе и началникът на Централното военно окръжие полковник Георги Петков. Пред медии той показа, че броят на претендентите за работа в Българската войска се покачва. Полковник Петков оцени високо напъните за разпространение на опциите за реализация във Въоръжените сили, част от които е и акцията „ Бъди боец “.

Събитието във Видин приключи с концерт на Гвардейския внушителен духов оркестър и Представителния отбор на Въоръжените сили, които завоюваха овациите на локалната общност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР