Кампания от Жените срещу пенсионното неравенство в изявленията (WASPI) обясниха

...
Кампания от Жените срещу пенсионното неравенство в изявленията (WASPI) обясниха
Коментари Харесай

Кампанията WASPI потвърждава ключови дати за жени, които биха могли да получат обезщетение за DWP

Кампания от Жените против пенсионното неравноправие в изказванията (WASPI) обясниха кой може да се възползва от евентуално погашение на Министерството на труда и пенсиите (DWP).

Жените Waspi са родени през 50-те години на предишния век и споделят, че не са били вярно осведомени от държавното управление, че възрастта им за държавна пенсия ще се усили с над пет години. Групата твърди, че техните пенсионни проекти, пари и здраве са потърпевши заради това, че не са знаели, че възрастта им за пенсия е скочила.

Независимо следствие беше стартирано от парламентарния и здравния омбудсман (PHSO) преди пет години и групата чака скоро основно решение по отношение на борбата си за обезщетение.

Те се надяват, че за засегнатите се предлага голяма компенсационна сума от £10 000 или повече на човек. Гласът на SNP в Народното събрание, депутатът Алън Браун, сподели на сътрудниците си в Камарата на общините, че счита, че тази цифра би била „ най-подходящата “ сума, в случай че някакви изплащания идват от DWP.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР