Кампания “Дай малко, дари чудо!” тече през целия декември в

...
Кампания “Дай малко, дари чудо!” тече през целия декември в
Коментари Харесай

Кампания Дай малко, дари чудо! през декември в Стара Загора

Кампания “ Дай малко, подари знамение! ” тече през целия декември в Общинския подслон за безстопанствени животни в Стара Загора. Всички обичащи животните могат да посетят приюта и да се срещнат с кучетата и опциите да бъдат осиновени. Животните са обезпаразитени и кастрирани и съгласно Закона за ветеринарномедицинската активност са освободени от таксата, която се заплаща съгласно общинските наредби за развъждане на домашни любимци. Животните са имунизирани против бяс и се осиновяват единствено против персонална карта и попълване на формуляр по пример.
Осиновяването избавя живота на осиновен от куче и на още едно, тъй като се освобождава място в приюта за друго, до момента в който му се откри нов дом и нов собственик.
Посетителите, които желаят, могат да станат доброволци или да д арят храна, нашийници, мотиви или да поразходят кучетата . За студените зимни дни са нужни и одеяла за къщичките в приюта и се набират средства за нови колибки. От 9 декември може да се закупи и обичайният благотворителен календар на форума dog.bg против 10 лв., 8 от които остават в Стара Загора за обезпечаване на храна и кревати на кучетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР