Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо.

...
Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо.
Коментари Харесай

Кирил Петков: През фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем

Кампаниите ни не престават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една естествена европейска страна с институции, които проверяват всички " пачки ", които са непозволено дадени. Това което мен ме тормози е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза голям проблем - един основен прокурор можеше да отиде при един основен секретар и да му каже, че в случай че не си подаде оставката ще го проверяват. Ще дадем тил на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в NOVA.

" Когато прокурор, обвързван с " Осемте джуджета ", заплашва основен секретар е огромен проблем. По-голям от пудела, който виждам. " Петков добави, че е разговарял с Бойко Рашков за фотосите.

Конфликтът в Украйна, конфликтът в Израел, Иран и хутите, които нападат американски кораби е една обща ос на офанзива. Целта й е западните сили да бъдат оптимално разсеяни. Така се отслабва опцията да има естествена развръзка на тези събития във всяка една от тези точки ", акцентира Петков.

Този извод Петков си направил след диалог в Давос с " един от високопоставените хора в Йемен ". Запитан за ролята на хутите, йеменският специалист споделил:   " Какви хути, пристигнаха от съветската паравоенна конструкция, направиха кемпове дружно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия личен състав ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР