Камион с метални отпадъци се обърна и разпиля товара сиТоварен

...
Камион с метални отпадъци се обърна и разпиля товара сиТоварен
Коментари Харесай

Камион с метални отпадъци се обърна и разпиля товара си

Камион с железни боклуци се обърна и разпиля товара си
Товарен автомобил МАН със софийска регистрация, претрупан със скрап, се обърна на кръговото кръстовище за нахлуване в Автомагистрала "Струма" в посока Дупница и София, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.

Инцидентът стана малко преди 11 ч. през днешния ден, гондолата транспортира скрап, прикаченото ремарке не се е обърнало, има разпръснат товар върху пътя.

При прекосяване през кръговото кръстовище поради несъобразена скорост и противоположния надолнище на пътя, товарът повлича МАН-а, който се обръща на дясната си страна.

Няма потърпевши, дясната дъга на кръговото е затворена, на място има патрул на Пътна полиция-КАТ, екип на Районна пътна работа към ОПУ-Благоевград.

Това е следващото превръщане на товарен автомобил на двете кръгови, които са вход и излаз от ЛОТ-2 на автомагистралата. Тя свършва тук, сега се работи ЛОТ-3.1. от Благоевград до Крупник.

На това кръгово за 3 години от стартирането на ЛОТ-а се обърнаха два товарни автомобила с бира, а екскаватор падна от превозващата го платформа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР