Камион помете няколко коли, които чакат на червен светофар посред

...
Камион помете няколко коли, които чакат на червен светофар посред
Коментари Харесай

Камион помля 7 чакащи на червено коли, млада жена загина в пламъците, има още пострадали

Камион опустоши няколко коли, които чакат на червен светофар измежду бял ден в град Айтос. При случая има една жертва - жена, която е починала в самозапалила се кола. При случая има още ранени, чието положение се обяснява.

Ето какво оповестиха от локалната полиция:

Около 12.40 ч. през днешния ден на ул. " Хаджи Димитър " камион " ДАФ ", с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото придвижване, по неустановени досега аргументи в региона на Автогара - Айтос лишава преимуществото и позволява злополука с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. " Хаджи Димитър " 7 транспортни средства.

Те евентуално са изчаквали аления сигнал на светофара. Освен леки коли, измежду тях има и микробус.

От случая джип " Тойта рав 4 ", с търговишка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище умира на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани голям брой потърпевши, чието здравословно положение е в развой на изясняване.

Айтоската улица " Хаджи Димитър " /от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище/ е затворена за придвижване, като на място работят полицейски екипи от бранш " Пътна полиция " ОДМВР - Бургас, Районно ръководство - Айтос и чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Айтос. Предстои осъществяване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се прави през обходен маршрут.

Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 Снимка: Динко Динев/Фейсбук

 Снимка: Динко Динев/Фейсбук
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР