Камион на дървосекачи се опитал да избяга от полицейска проверка

...
Камион на дървосекачи се опитал да избяга от полицейска проверка
Коментари Харесай

Камион на дървосекачи предизвика катастрофа след гонка с полицията

Камион на дървосекачи се опитал да избяга от полицейска инспекция и е провокирал злополука на патрулен автомобил на изхода на град Стражица. Шофьорът е с над 40 наказания за пътни нарушавания. Полицаите са с негативни проби за алкохол и опиати.

Случаят е сутринта и провокира доста мнения в обществените мрежи за изоставена аварирала полицейска патрулка на изхода на Стражица. 

Полицейският екип от Стражица е пътувал по сигнал за мъж в безпомощно положение в село Бряговица. На изхода на Стражица патрулният автомобил изпреварва камион. Шофьорът на камиона внезапно завил наляво и блъснал полицейския автомобил в предната част. От удара патрулката се е забила в крайпътен знак, а камионът е траял по горските пътища, съобщи БНР. 

Полицаите са догонили изоставения камион, в който са пътували двама мъже. 28-годишинят водач от село Асеново обяснил, че не желал инспекция, тъй като камионът е с нередовни документи, паникьосал се и блъснал полицейската патрулка, разясниха от полицията. Съставен му е акт за злополуката и другите нарушавания. За 4 години опит лидерът има издадени 8 акта и 33 санкции по фиш за разнообразни нарушавания.

След като напуснал местопроизшествието, той не предстои на инспекция за алкохол и опиати, не е арестуван.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР