Камион и микробус се сблъскаха в Шахтьорския район на т.

...
Камион и микробус се сблъскаха в Шахтьорския район на т.
Коментари Харесай

Руски войници загинаха при катастрофа край Донецк

Камион и микробус се сблъскаха в Шахтьорския регион на така наречен " Донецка национална република " - (анексираната от Русия част от Донецка област на Украйна-бел.ред.), при което починаха 15 души , предава ТАСС.

" На шосето Шахтьорск-Торез камион, пренасящ военнослужещи, се сблъска с микробус. 16 души са починали, трима ранени са приети в болница ", е декларирал източник на организацията, само че по-късно броят на жертвите бе понижен до 15.

Той посочи, че измежду починалите е водачът на камиона . На мястото на случая работят екипи на Спешна помощ и полицията, които обясняват събитията към случая. От Спешна помощ са съобщили, че потърпевшите са настанени в реанимация. " Трима от потърпевшите са тежко ранени, (те) са бойци, (те се намират) в интензивно поделение ", сподели източникът.

По-късно службите за незабавна помощ оповестиха, че броят на потърпевшите е повишен до шест. " Според обновена информация 15 души са починали, шестима са ранени. Трима са (приведени) в Шахтьорск, трима - в централната районна болница в Торез. Към момента знаем за шестима ранени ", сподели събеседникът на организацията.
 Кирил Стремоусов - вторият човек в Херсон, е умрял
Кирил Стремоусов - вторият човек в Херсон, е умрял

Като причина се показва автомобилна катастрофа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР