Камило Плачи: Очакваме труден мач утре и ще се готвим

...
Камило Плачи: Очакваме труден мач утре и ще се готвим
Коментари Харесай

Камило Плачи пред Sportal.bg: Не беше лесен мач, утре очаквам същата игра

Камило Плачи: Очакваме сложен мач на следващия ден и ще се готвим за нова борба

Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) сподели класа в отбраната на купата си и преодоля без доста проблеми Левски с 3:0 гейма (23:25, 20:25, 21:25). 

Втората среща от серията е на следващия ден, още веднъж в София. 
 Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал
Третият мач ще се играе в Пазарджик в неделя, а спечелилият ще бъде избран след три победи в пeт мача.

По-рано през днешния ден ЦСКА (София) взе задатък от две победи над Нефтохимик след 3:1 гейма във втората среща.

Домакините от Левски имаха две победи над Хебър в постоянния сезон и в този момент се пробваха да се опълчват оптимално. И го направиха, защото в нито един от геймовете не се предадоха или пък позволиха огромен пасив.

“Вдигнахме равнището като тим, играем по-добре. Възстанови се и Саби, който още не в оптимална форма, само че въпреки всичко оказа помощ извънредно доста на тима. Така са полуфиналите - 2 поредни мача. За всички е по този начин, тъй че ние знаем, че би трябвало да се възстановим за на следващия ден и да играем още по-добре. Левски е отличен тим, биха ни два пъти тази година в шампионата, приключиха по-напред в класирането в постоянния сезон. Очакваме сложен мач на следващия ден и ще се готвим за нова борба ”, съобщи Камило Плачи пред Sportal.bg .

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР